Cand ne aducem aminte de jocurile vechi, care ne-au captat intru totul atentia la fragede varste, nu putem sa nu ne gandim la Mario

PlugIn va reaminteste de noptile pe care le pierdeati alaturi de Luigi si Mario. Acum in Varianta Super Galaxy DS .Nu putini sunt aceia care au stat cu lunile pe indragitele console "Terminator", incercand sa pacaleasca ratele mutante, florile cu apetit crescut pentru carne gustoasa de om sau creaturile periculoase ce apareau la nivele avansate!

Cu o nostalgie infinita in spatiul unei lacrimi, trecem peste inceputuri si ne indreptam atentia spre noul joc din seria Mario, care, daca se dovedeste a fi mai mult decat o facatura a unor entuziasti, va atrage de partea lui numerosi fani Nintendo care se mandresc cu posesia unei console DS.


Super Mario Galaxy exista deja, fiind disponibil pentru indragita consola Wii. O eventuala trecere pe portabila DS ar fi o mutare de zile mari pentru Nintendo, poate cea mai iubita companie de gaming din toate timpurile.

Ultimul joc Mario pastreaza povestea clasica, prezentand micutul erou in lunga sa aventura piperata cu numeroase obstacole, in incercarea de a o salva pe printesa Peach de sub tortura lui Bowser. Trecand rand pe rand pe mici asteroizi, dar si prin areale vaste tocmai bune de explorat precum Beach Bowl Galaxy sau Honeyhive Galaxy, Mario trebuie sa parcurga 42 de nivele la sfarsitul carora poate achizitiona intre 1 si 7 stelute.

Potrivit Triburi ,Super Mario Galaxy este jocul dezvoltat de diviziunea din Tokio al Nintendo pentru Wii. Este a treia seria dupa Super Mario 64 si Super Mario Sunshine. Jocul continua aventura lui Mario in spatiu pentru a salva printesa Peach, de Bowser, raul intruchipat din joc. Nivelurile sunt prin diferite galaxi, cu diferite efecte de gravitate.

Marea majoritate a nivelelor se petrec in spatiu, pe anumite planete miniature si alte locuri din spatiu urmand sa explorezi o gramada de locuri. Diferind de la nivel la nivel, fiecare planeta sau materie avantajeaza sau dezavantajeaza salturile lui Mario. Trebuie sa aduni cat mai multe stelute, care sunt oferite atunci cand termini o sarcina sau elimini un dusman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.