Toshiba ne-a captat toata atentia cand a lansat "biroul de buzunar" Portege G900, un slider pe orizontala special conceput pentru segmentul business. G900 este disponibil din fericire si in Romania pe Marketonline, la un pret insa destul de ridicat, de aproximativ 2100 RON.

Pentru japonezi, Toshiba a mai pregatit un terminal denumit 920T, sub forma unui slider compact cu dimensiuni de 113 x 51 x 18.6 mm si greutate de 141 grame. 920T este compatibil WCDMA si suporta HSDPA ( altfel spus 3G) la viteze de pana la 3.6 Mb/s. Nicio speranta ca slider-ul sa ajunga si la noi, el fiind strict destinat pietei asiatice.

Slider 3G cu dotari de varf: Toshiba 920T!Cu un display de top ce masoara nu mai putin de 3 inch si dispune de 800 x 480 pixeli, 920T demonstreaza din nou ( poate ca nici nu mai era cazul) capacitatea unor ingineri de a se "juca" cu tehnologia la cel mai inalt nivel. Rezultatele de obicei sunt pe masura asteptarilor..

Slider 3G cu dotari de varf: Toshiba 920T!De acest display se bucura o camera video frontala potrivita pentru video apeluri, tunerul digital 1Seg TV care permite inregistrarea serialelor japoneze ( ce au la baza luptatori ninja, karatisti sau alte specii capabile de peste trei tsukahara pe secunda!) si receiver-ul GPS tocmai bun pentru gasirea drumului cel mai scurt pana la primul restaurant unde se serveste sushi..Gusturile nu se discuta!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.