Am vazut telefoane care ofera acces la cartela SIM fara sa fie necesara scoaterea bateriei, am vazut terminale cu spatiu de depozitare pentru o a doua cartela, dar niciodata unul care sa aiba la baza doua SIM-uri, ambele active..
Cat de folositoare se poate dovedi tehnologia Dual-SIM? Practic, am putea spune ca avem doua telefoane intr-unul singur, cu posibilitatea de a alege intre operatori prin asa-numitul “simultaneous dual mode standby”. Un apel pe o anumita retea va activa automat cartela corespunzatoare, dar ce ne facem cand primim doua apeluri pe retele diferite?

Doua cartele SIM active in acelasi telefon!In acest caz se alege apelul dorit, dar se poate comuta la celalalt fara inchiderea iminenta a celui curent, ramanand doar de facut o prealabila anuntare a partenerului de conversatie, ca sa nu se trezeasca vorbind in gol!

Verzio ofera primul telefon dual-SIM capabil de 3G, avand un design clasic candy bar, pe numele sau Duplii. Acesta are un display TFT de 2.2 inch si rezolutie QVGA, superior de care se afla o camera pentru apeluri video 3G.

Duplii are un aspect placut, cu taste shortcut dispuse asemanator lui K800i, buton dedicat de declansare a camerei foto de 2 Megapixeli, memorie expandabila prin carduri TransFlash, precum si player audio si video avansat.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.