IT&C 7 Decembrie 2007 01:41
Dell a anuntat ca noul Tablet PC denumit Latitude XT va fi lansat pe data de 11 decembrie, chiar inainte de sarbatori, cand se stie ca dispozitivele portabile ating vanzari record, fiind preferatele utilizatorilor din lumea intreaga!

Latitude XT: primul Tablet PC construit de Dell!Primul Tablet PC construit de Dell va fi dotat cu un display LED back-lit rotativ, ce masoara 12.1 inch si are o rezolutie de 1280x800 pixeli. Acesta este un touchscreen ce permite accesarea tuturor programelor folosind creionul special inclus intr-un spatiu dedicat. Display-ul are unghiuri de vizibilitate 70 cu 70 grade si o luminozitate de 220nits.

Procesorul Intel ULV U7600 lucreaza la 1.2 Ghz, tehnologia ultra low voltage permitand o optimizare cat mai eficienta a consumului de energie in vederea obtinerii unei autonomii satisfacatoare. Memoria RAM la 667 Mhz are 1 GB, un alt modul de maxim 2 GB putand fi montat in slotul liber SODIMM.

Latitude XT: primul Tablet PC construit de Dell!Tablet PC-urile nu sunt destinate rularii de jocuri, astfel ca chipset-ul ATi RS600ME/SB600 dispune si de video ATI Radeon Xpress 1250 cu 256 MB, suficient pentru o rulare buna a elementelor grafice si interfetei Aero din Windows Vista.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.