IT&C 3 Decembrie 2007 00:26
iPhone fara abonament: 999 euro prin T-MobileApple iPhone va putea fi achizitionat neblocat in reteaua T-Mobile pentru 999 euro (1.478 dolari) si va fi disponibil la vanzare in toate magazinele operatorului din Germania.
Aparatul va functiona si cu alte cartele SIM decat cele ale T-Mobile, insa nu va avea active toate functiile, cum ar fi posibilitatea de a asculta muzica sau de a naviga pe internet.

T-Mobile a incheiat un contract de exclusivitate cu Apple privind comercializarea iPhone in Germania unde producatorul american nu are magazine. Pana in prezent doritorii erau nevoiti sa semneze un contract pe 24 de luni cu T-Mobile, ale carui costuri totale treceau de 1.000 euro, pentru a putea achizitiona iPhone-ul la un pret de 399 euro.

Situatia s-a schimbat dupa ce o instanta germana a dat o interdictie preliminara impotriva blocarii cartelelor SIM cu care este comercializat iPhone in reteaua T-Mobile.

Operatorul german a spus ca se va conforma deciziei instantei pana la solutionarea completa a situatiei, in instanta.

Vodafone spera la randul sau sa obtina contracte de exclusivitate privind comercializarea iPhone in Europa, dar a pierdut in fata T-Mobile in Germania, in fata O2 (parte a Telefonica) in Marea Britanie si in fata Orange (parte a France Telecom) in Franta.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.