IT&C 1 Decembrie 2007 03:00
Vorba lunga nu mai este saracia omului! Sud-coreenii de la Samsung au lansat un nou monitor, si anume SyncMaster 220TN VoIP! Insa nu avem de-a face cu un produs conventional, ci cu un display LCD revolutionar..

Vorbim aproape gratis folosind..ultimul (PC) monitor Samsung!VoIP inseamna Voice-over-IP si permite efectuarea apelurilor low-cost folosind internetul. Cum reuseste sa faca monitorul Samsung lucrul acesta? 220TN incorporeaza un port 10/100 Mbs Ethernet prin care se conecteaza la orice retea locala, fara necesitatea utilizarii unui computer!

SyncMaster 220TN VoIP are o camera web de 2 Mpx integrata, microfon si speakere, precum si o aplicatie VoIP implementata pentru a deschide o noua era in video conferinte si apeluri online!

Display-ul propriu-zis este impresionant, avand o diagonala de 22 inch, timp de raspuns de 5 ms si o rezolutie de 1680x1050 pixeli! Partea posterioara prezinta mufa de alimentare, portul Ethernet, iesiri video si patru porturi USB. Cele din urma sunt foarte utile pentru conectarea unor periferice gen mouse si tastatura, pentru ca, deloc utopic vorbind, 220TN este in esenta un computer!

Vorbim aproape gratis folosind..ultimul (PC) monitor Samsung!Avand un procesor Geode LX800 ce functioneaza la o frecventa de 500 Mhz, Samsung 220TN mai integreaza o memorie RAM de 256 MB, precum si 1 GB flash! Wow..Trebuie neaparat mentionat si Windows XP, pentru ca acest sistem de operare vine inclus in memoria interna a monitorului, dedicata acestui OS!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.