Japonezii dispun de minti stralucite si fonduri pe masura, astfel ca imaginatia lor fara limite da uneori roduri spectaculoase. Este si cazul Sony Ericsson, care ne prezinta conceptele sale, niste telefoane cu un design impresionant. Accentul a fost pus in principal pe aspect, iar pozele vorbesc de la sine!

W990i este un walkman ce iti permite sa faci tot ce iti doresti cu degetele pe display-ul touchscreen de 3.5inch si 16.7 milioane de culori! Telefonul 3G/HSDPA are o camera foto de 5 Mpx, cu Auto Focus si zoom digital 20X. Producatorul sustine ca aceasta este capabila de captura video la calitate DVD! W990i are si o camera frontala de 1.3 Mpx pentru apeluri video, precum si un receiver GPS incorporat. Daca tot este un walkman, dispune de o memorie interna de 8GB. Alte dotari includ WiFi b/g/n, Bluetooth, Radio FM cu RDS, precum si doua speakere stereo de 3.5W. W990i pare a fi telefonul multimedia perfect..

Black Diamond este construit din policarbonat, ce reflecta perfect lumina, creand un efect de oglinda. Display-ul organic light-emitting diode afiseaza interfata borderless, adica fara pic de spatiu lateral. Tastatura semi-membranara este situata la un nivel mai jos, punand display-ul in centrul atentiei.

Partea posterioara gazduieste o camera foto cu senzor de 4 Megapixeli, prevazuta cu un capac din aluminiu anodizat..Alte detalii nu se cunosc inca, dar Sony Ericsson mai mult ca sigur se va folosi de acest design pentru terminalele ce vor fi lansate anul viitor!

K890i face parte din seria Cyber-Shot, iar specificatiile tehnice vorbesc de la sine! Un display touchscreen de 3 inch cu 320 x 480 pixeli, WiFi, Bluetooth, USB, modul GPS..Camera foto dotata cu Auto Lens Cover are 7 Megapixeli, un zoom optic 5X, plus unul digital de 20X! Aceasta este capabila si de captura video VGA la 30fps! Memoria interna de 8 GB nu mai este o noutate, iar K890i integreaza aceasta capacitate, insa formata din chipuri flash! That rocks!

PXi Ultimate arata viitorul smartphone-urilor din seria P! Device-ul este echipat cu un display touchscreen generos de 3.3 inch, dispus intr-o carcasa cu o superba combinatie de gri cu rosu! LCD-ul are o rezolutie superioara de 768 x 480 pixeli, el permitand controlul tuturor functiilor cu ajutorul stylus-ului. Camera foto de 5 Mpx nu mai este o noutate pentru Sony, iar pe langa aceasta mai amintim Wi-Fi, HSDPA si receiver-ul GPS!

Ultimul insa nu cel din urma, este un nou Cyber-Shot ce taie rasuflarea oricui. Cu dimensiunile unei carti de credit, acest Sony Ericsson prezinta un mecanism slider care, o data deschis, „afiseaza” o tastatura OLED sensibila la atingere. De fapt capacul glisant este dintr-un policarbonat semi-transparent, care permite vizualizarea tastelor albastre! Efectul creat este fabulos..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.