Cele mai tari companii japoneze au fost puse la treaba de catre operatorul local NTT Docomo, in vederea construirii unor telefoane spectaculoase ce incorporeaza tehnologii de varf, care, din pacate, nu vor fi disponibile prea curand si pentru noi!
Un telefon aproape perfect: Panasonic P905i!Matsushita Electric Industrial, un colos ce detine Panasonic, a raspuns provocarii si s-a prezentat cuminte cu un terminal cat se poate de futurist: P905i. Denumit si „VIERA Keitai”, acest super telefon se mandreste cu o imagine de inalta calitate sub standardul riguros VIERA, fiind perfect pentru vizionarea posturilor TV! Dar lucrurile nu se opresc aici..

P905i are un design impresionant, fiind un clamshell a carui clapeta se deschide pe verticala la simpla apasare a unui buton, dar si pe orizontala, favorizand urmarirea „One Segment”, jocurile cu grafica 3D, precum si navigarea pe internet! Display-ul raspunzator de toate cele mentionate nu este unul obisnuit, ca doar vorbim de Panasonic.

Un telefon aproape perfect: Panasonic P905i!Handset-ul include procesorul de inalta rezolutie denumit „Mobile PEAKS PROCESSOR" , ce atinge un contrast uluitor de 2000:1! TFT-ul este widescreen si masoara nu mai putin de 3.2 inch, avand o rezolutie de 480x854 pixeli si 262.144 culori! Pixelii nu pot fi observati nici cu lupa, imaginea fiind de cristal, o adevarata binecuvantare pentru ochi.

Pe clapeta exista un al doilea display, de 0.8 inch si 96x25 pixeli, ce afiseaza un ceas elegant, precum si alte informatii despre baterie sau apeluri. Efectul creat este de apreciat, gratie tehnologiei OLED, care ofera culori vii si un contrast inalt!

Un telefon aproape perfect: Panasonic P905i!Daca tot este un Panasonic, si camera foto trebuie sa fie la inaltime! Regula pe deplin confirmata, P905i avand un obiectiv de 5.1 Mpx, cu lumina foto si stabilizator de imagine pe sase axe! Functia de AutoFocus promite instantanee fara blur in orice conditii, iar zoom-ul digital 16X, desi util, deterioreaza serios captura. Pacat ca zoom-ul optic lipseste cu desavarsire, altfel am fi avut un telefon perfect.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.