Romania este foarte importanta pentru HP, au recunoscut directorii regionali din Europa Centrala si de Est ai HP, care asteapta de la piata locala o crestere de pana la 25%, confirmand astfel datele oferite de IDC.
HP: Crestere sustinuta pe segmentul de stocare in Romania Pe segmentul stocarii de date, HP isi orienteaza strategia pe termen lung catre usurinta utilizarii serverelor si a informatiilor, dar si pe reducerea costurilor de management ale acestora. Oficialii considera ca posibilii concurenti care vor aparea pe masura ce piata de stocare va evolua vor fi in dezavantaj, intrucat HP ofera prin solutia Enterprise Virtual Arrays (EVA) toate uneltele necesare pentru stocarea informatiilor.

Julien Bertin, EVA Product Marketing Manager, Europe Middle East Africa Region, a declarat ca vanzarile solutiei EVA au avut cresteri exprimate cu doua cifre in ultimele patru trimestre in zona EMEA, iar la nivel mondial, cresterile au fost sustinute in ultimele zece trimestre.

Jim Haberkorn, Director StorageWorks Division in cadrul HP pentru Zona EMEA, considera ca, pe viitor, numarul centrelor de date va creste, in conditiile in care numarul investitiilor straine din Romania vor crester astfel incat companiile locale vor avea o nevoie mai mare de stocare a datelor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.