Rock este o companie ce produce notebook-uri super performante la preturi pe masura. O analiza superficiala a carcasei ne arata asemanarea izbitoare cu laptop-ul NX600, construit de Evesham. Nu este nici o confuzie la mijloc, cei doi producatori bazandu-se pe aceeasi platforma pusa la dispozitie de Clevo! Totusi, Extreme 770, prezinta unele diferente, atat la design, dar mai ales cand vine vorba de componentele alese.

Powerfull and cool: Un laptop pentru entuziasti!Rock a operat unele schimbari, montand un panel imens de aluminiu pe capacul display-ului, pe care a desenat un „X”, simbolul companiei. Aceeasi litera se gaseste si pe touchpad, in rest carcasa avand o combinatie interesanta de negru cu portocaliu sau argintiu. La interior, componente de ultima ora, desigur!

Procesorul Intel Core 2 Duo T7800 ce lucreaza la 2.6 Ghz e mandru de platforma Santa Rosa, ce i-a fixat un FSB de 800Mhz. Acest proc suparat nu se teme de nimic, avand o memorie cache de 4 MB si, cu toata puterea lui, un TDP de doar 35W. Cu toate ca procesorul nu se incalzeste excesiv, cooler-ul scoate un zgomot deranjant, chiar si in idle..Bila neagra, Rock!

Powerfull and cool: Un laptop pentru entuziasti!Incantarea nu se opreste numai la procesor. In Pcmark05, acest T7800 a scos 6688 puncte, insa memoria RAM DDR2 ce totalizeaza 2 GB s-a laudat si ea cu 6474 puncte! Un hard disk de 200 GB la 7200 rotatii pe minut reprezinta o dotare de varf pentru un astfel de notebook.

Daca tot este un desktop replacement perfect pentru jocuri, Extreme 770 trebuie sa aiba o placa video pe masura. Sa vorbim putin despre NVIDIA GeForce 8800M GTX. Acest GPU functioneaza la 625 Mhz si are integrate 32 procesoare stream. Memoria VRAM GDDR3 de 512 MB merge la 800 Mhz, iar tot ansamblul a scos 9453 puncte in 3Dmark05. 8800M este cu siguranta cel mai puternic accelerator grafic DirectX 10 destinat portabilelor!

Powerfull and cool: Un laptop pentru entuziasti!La asa placa video, un display de 17 inch cu o rezolutie inalta de 1920x1200 pixeli si-a gasit si el locul, fiind perfect pentru vizionarea filmelor high-definition. Unitatea HD-DVD optionala mai creste pretul cu aproximativ 400$, insa merita pe deplin!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.