Rooswelt 1948. O farfurie zburatoare s-a prabusit la marginea padurii, facand un crater imens. Guvernul american si US Army au ajuns rapid la fata locului, colectand tot ce a putut fi gasit. O coloana formata din vehiculele armatei a luat calea desertului, spre celebra zona 51. Doi omuleti de consistenta relativ moale au fost transportati cu grija in laboratoarele high-tec. Nu stim cat adevar se afla in aceste randuri, dar cert este faptul ca extraterestrii sunt printre noi, si toti lucreaza la Alienware!
Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!Producatorul asta mai mult decat entuziast a decis ca e momentul potrivit pentru schimbarea design-ului in cazul notebook-urilor de ultima generatie. Si uite asa au iesit Area-51 m15x si Area-51 m17x! Ati inteles perfect, primul are un display de 15 inch, iar cel din urma unul de 17 inch. Insa noutatile sunt multiple si merita amintite in detaliu..Sa vedem despre ce este vorba!

Design-ul cel nou se prezinta spectaculos, taie rasuflarea oricui de la prima vedere. Da, e dragoste la primul ochi aruncat asupra genialului notebook! Atat m15x, cat si m17x, se mandresc cu aceleasi detalii exterioare. Intreaga constructie are la baza magneziul, oferind utilizatorului "mici picanterii". Logo-ul Alienware troneaza impunator pe capacul display-ului, care poate prezenta, la alegere, si asa-numitul "skullcap design", ce contine elemente reliefate deosebite.

Ce ne mai trimit extraterestrii? Doua notebook-uri formidabile!Cireasa de pe tort e constituita dintr-o triada impresionanta. Rama display-ul este iluminata in albastru sau rosu, la fel si touchpad-ul. Insa cand vine vorba de tastatura, cam ramanem uimiti. Toata este iluminata! Efectul creat este la inaltime, efect la care contribuie si LED-urile care arata volumul, starea bluetooth-ului, Wi-Fi, temperatura procesorului!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.