W950i a fost primul telefon Walkman cu memorie interna de 4 GB. Sony Ericsson a renuntat la camera foto, dotand terminalul cu functii audio de cea mai buna calitate. Design-ul spectaculos bazat pe display-ul LCD touchscreen de mari dimensiuni nu prea s-a bucurat de succes, astfel ca SE revine cu un nou dispozitiv!

Nu stiti cate melodii incap in 8 GB? Nu-i nimic, ne ajuta Sony Ericsson!Sa-l prezentam cum se cuvine. Este noul W960i, si are toate motivele sa ne uimeasca! Cand spunem ca telefonul asta e pregatit sa puna stapanire pe aproximativ 8000 de melodii in format eAAC+, asta da minunatie! Si lucrurile nu se opresc aici.

LCD-ul a ramas touchscreen cu rezolutie QVGA, fiind acum asezat la acelasi nivel cu restul carcasei. La W950i, intre display si rama exista un spatiu suficient de mare cat sa permita depunerea impuritatilor, chestie deloc atragatoare. Well done, Sony!

Nu stiti cate melodii incap in 8 GB? Nu-i nimic, ne ajuta Sony Ericsson!Playerul Walkman din generatia 3.0 este accesibil cu o singura apasare de tasta, iar controlul lui se face prin simple atingeri ale tastelor dispuse sud display! Mai mult, rotita jog dial si-a gasit si ea locul, permitand rasfoirea albumelor pentru cautarea piesei favorite.

Camera foto avem? Da! Si inca una excelenta, de 3.2 Mpx, functie de AutoFocus si lumina foto! Am putea sa ne oprim aici cu descrierea, dar continuam. Exista si un obiectiv minuscul, dedicat apelurilor video, excelente de altfel cu un display atat de clar!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.