Operatorul de telefonie Orange a investit aproximativ 1,4 miliarde euro, de la intrarea pe piata romaneasca, iar obiectivele pentru anul viitor sunt mentinerea cotei de piata si diversificarea serviciilor, a declarat directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat
Orange a investit 1,4 miliarde euro in Romania Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut, dupa ce a raportat in trimestrul al treilea venituri in valoare de 326 milioane eu, in crestere cu 24,2% fata de perioada similara a anului trecut.

Richard Moat (foto) a declarat la sfarsitul lui octombrie ca Orange Romania ar putea ajunge la 10 milioane de clienti, pana la sfarsitul anului in curs, dupa ce la finalul lui septembrie a ajuns la 9,31 milioane de clienti. Venitul mediu pe utilizator (ARPU) inregistrat de operator se situeaza in jurul valorii de 11 euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.