Telefonul mobil va ramane si in urmatorii ani cel mai dorit produs printre cumparaturile din zona electronicelor de consum.
In 2007, populatia globului a cheltuit pe electronice 600 de miliarde de dolari (peste 400 de miliarde de euro). Pana la sfarsitul anului vor fi vandute peste un miliard de telefoane mobile, 200 de milioane de televizoare si 100 de milioane de computere personale. Pentru Statele Unite, se asteapta cumparaturi online de electronice de peste 22 de miliarde de dolari. In ultimul an, cumparaturile online pe acest segment au ajuns la 14%, o crestere de 5 procente comparativ cu 2005.

La nivel global, telefoanele mobile, televizoarele si computerele reprezinta mai mult de jumatate din veniturile industriei electronicelor de consum. Cel mai dorit produs va ramane in viitorul apropiat tot celularul, arata un studiu comandat de Consumer Electronics Association.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.