Cea de-a cincea editie a HI-FI-arena debuteaza, astazi, la Phoenicia Grand Hotel. Principalii producatori si distribuitori de solutii si sisteme Hi-Fi audio si video asteapta vizitatorii in 26 de camere de hotel transformate in adevarate studiouri de auditii si vizionari. Valoarea totala a produselor expuse se ridica la impresionanta suma de 1.200.000 de euro, conform firmei organizatoare, Expotek.
Printre participanti se numara Sony, Hitachi, INES IPTV, Panasonic, Sharp, Tivoli Audio, Philips si Pioneer. Alaturi de aceste firme si-a anuntat prezenta si Galeria 115 cu o serie de lucrari de arta digitala din colectia Art: PartTwo.

"Cei pasionati de muzica, cei care nu fac compromisuri atunci cand este vorba de sunet si imagine de cea mai buna calitate, toti cei interesati vor gasi aici o oferta variata in termeni de tehnologie, design si pret, astfel incat vor putea alege solutia hi-fi potrivita pentru acasa", a declarat Sorina Muresan, director general Expotek. Expozitia poate fi vizitata, de azi pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00. Tariful de vizitare este de 30 de lei.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.