Intotdeauna suntem fascinati cand o companie cu renume mondial ne dezvaluie noi tehnologii din diferite domenii. Philips, marca importanta care a facut istorie prin implicarea sa in imbunatatirea nivelului de trai, loveste din nou, prezentand omului de rand o inovatie spectaculoasa
Philips Dynamic Daylight Window te lasa sa decizi cata lumina vei avea in camera. Cerul ti se pare lipsit de culoare? Vrei un apus de soare la orice ora? Se rezolva. Minunea tehnologica iti permite sa schimbi culoarea, alegand un portocaliu romantic indiferent daca soarele nu a apus inca.

Oboseala iti face pleoapele grele dar lumina puternica nu te lasa sa dormi? O poti regla oricand, sau poti inchide intreaga fereastra activand obloanele virtuale. Dynamic Daylight Windows poate avea aplicatii in hotele high-tech sau chiar in casele oamenilor mai instariti. Cum te simti cand cu un simplu gest creezi ramuri cu frunze direct pe fereastra?


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.