Apple se lauda cu al sau minunat iMac, compania Gateway a lansat sistemul One chiar inainte sa fie cumparata de Acer, iar HP ne-a incantat cu TouchSmart. Despre toate sistemele ati putut citi pe PlugIn, si acum ii vine randul si lui Dell.

Dell ne arata viitorul sistemelor desktop!Conceptul all-in-one pare sa fie viitorul computerelor desktop, ce integreaza componentele high-end si display-ul, in aceeasi carcasa! Stilul si rafinamentul sunt inca o data apanajul celor de la Dell!

XPS One este mai subtire chiar si decat iMac. Prietenii te vor intreba cu siguranta unde e restul sistemului..Totul se afla cu grija asamblat in aceeasi carcasa care adaposteste display-ul LCD widescreen de 20 inch. Rezolutia de 1680x1050 pixeli ofera o imagine impecabila in ultimele filme aparute pe discuri Blu-ray. Posturile HDTV sunt din abundenta in US, si Dell n-a stat prea mult pe ganduri inainte sa doteze sistemul cu un tuner compatibil.

Dell ne arata viitorul sistemelor desktop!Spatiul pe birou este salvat, iar ergonomia inalta defineste perfect XPS One. Daca nu este folosit Tv Tunerul si nici Ethernetul, un singur cablu se gaseste in spatele sistemului, cel de alimentare. Tastatura si mouse-ul sunt wireless, alte dispozitive putand fi usor conectate gratie modulului Wi-Fi 802.11 n!

Pe partile laterale ale display-ului se gasesc speaker-ele, iar superior, o camera web built-in de 2 Mpx. Aceasta din urma are functie de recunoastere a fetei, focalizand automat si apropiind imaginea. Diferite efecte pot fi adaugate, sporind nivelul de amuzament. This is cool.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.