Dupa seria G de laptop-uri care s-a bucurat de un real succes, Toshiba nu se putea limita doar la segmentul multimedia, astfel ca japonezii si-au pus mintile geniale la lucru si au decis sa tinteasca asupra gamer-ilor suparati. Acestia au acum la dispozitie o noua masinarie ultra performanta, si anume Dynabook Satellite WXW.

High-tech notebook: Inginerii de la Toshiba au chef de joaca!Noul Toshiba este un notebook cu greutate, la propriu. Cantarind aproximativ 4 kg si avand 5.5cm in grosime, WXW nu este un portabil de scapat pe degetele de la picioare. Insa cand aflam ce minunatii se ascund in interior, ii iertam imediat aceste neajunsuri.

La exterior se poate remarca design-ul seriei 200, cu deosebirea ca albastrul inchis a fost inlocuit cu un rosu perlat, in combinatie perfecta cu LED-urile ce ilumineaza prin gaurile speaker-elor. Daca tot am amintit de acestea, Harman Kardon este prezent si in cazul de fata. Sunetul puternic este asigurat de sistemul audio 4.1, dispus deasupra tastaturii. It's time to party all night long..

High-tech notebook: Inginerii de la Toshiba au chef de joaca!Varianta cea mai dotata se mandreste cu o platforma Santa Rosa si sistemul de operare Microsoft Windows Vista Home Premium. Procesorul Intel Core 2 Duo T7700 nu este cel mai rapid din serie, insa la 2.4 Ghz livreaza suficienta putere pentru cele mai exigente jocuri la ora actuala. Cand vorbim de jocuri, triada procesor-memorie RAM-placa video este esentiala. 4GB de RAM e o valoare impresionanta pentru un portabil.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.