In incercarea de a castiga adepti si in randul noilor generatii de copii, care prefera tot mai mult animatiile Pixar, editura americana Marvel ofera online benzi desenate gratuite cu mai multi eroi cunoscuti
Benzile desenate se muta acum si in spatiul virtual, dupa ce un sondaj realizat la nivelul Statelor Unite a aratat ca majoritatea copiilor cu varste intre 7 si 12 ani prefera sa mearga la cinema pentru a vedea un desen animat sau urmaresc noile episoade ale unor benzi desenate pe Internet.
Editura Marvel ofera gratuit spre vizionare o serie de benzi desenate publicate pentru prima data cu peste 50 de ani in urma, sperand sa starneasca interesul copiilor (si nu numai!) pentru aventurile unor eroi precum X-Men, Fantastic Four, Iron Man si Wonder Woman. "Nu mai trebuie sa mergi in anticariate si sa cauti printre maldarele de reviste. Acum ele sunt pe net", a declarat Dan Buckley, presedintele editurii, citat de Associated Press. Pe site-ul www.marvel.com vor fi oferite in curand si "episoade" mai recente, dar cu o vechime de maximum sase luni. "Cine vrea aventurile recente va trebui sa se opreasca la un chiosc de ziare", a mai spus Buckley.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.