Produse audio-video in valoare de peste 1,2 milioane de euro sunt expuse in camerele Hotelului Phoenicia. Este a V-a editie a Targului HiFiArena.
Pentru o chirie care variaza intre 2.000 si 7.000 de euro, 18 companii (producatori si distribuitori) de echipamente audio-video si-au aranjat pretioase sau delicate marfuri in valoare de zeci de mii de euro. Pentru cei familiarizati cu acest eveniment surprinde lipsa multor modele de amplificatoare pe lampi care pur si simplu faceau neincapatoare camerele de la Crowne Plaza in anii trecuti. Totusi, “audiofilii” se pot delecta cu incintele acustice Boesendorfer.

LCD vs Plasma. Editia din acest an de la HiFiArena gazduieste un duel la distanta de cateva camere intre Sony si Panasonic. Daca Sony expune mai multe modele de LCD-uri din brandul sau Bravia (Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture), cei de la Panasonic si-au amenajat prezenta la eveniment printr-un mic “manifest” al avantajelor unei plasme. Din motive de logistica, cei de la Panasonic nu au mai expus plasma gigant de 103 inci (220 de kilograme), dar reprezentantii companiei ne-au declarat ca s-au vandut pana acum cinci modele in Romania, livrarea celei de-a sasea plasme urmand a se face in cursul acestei saptamani. Pretul plasmei cu diagonala de 103 inci este de 60.000 de euro. Tot la Sony se mai poate gasi un recorder cu o capacitate de inregistrare de 1.420 de ore (cu HDD de 500 GB): se poate inregistra o transmisiune in direct in timp ce urmareste un material inregistrat anterior. Philips a profitat de eveniment pentru a expune intr-o camera special amenajata “Aurea”, cel mai recent televizor LCD cu Ambilight.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.