Ne-a placut mult noul ALX CF prezentat de Alienware. Atat de mult incat am si inceput sa punem bani frumosi deoparte.

Daca americanii se pricep de minune sa construiasca asemenea sisteme ultra performante si aratoase, am fi tentati sa credem ca ceilalti s-au culcat pe o ureche. Nu e chiar asa..Japonezii nu dorm niciodata, sau daca o fac, idei marete le trec prin minte si in timpul noptii!

De Mouse Computer Japan sigur nu ati auzit. Nu e nicio problema..Compania japoneza integreaza componente high-end pentru a satisface nevoile de setari maxime ale oricarui gamer iubitor de jocuri pretentioase.

Masterpiece V950XV2. Numele spune tot, dar parca mai e loc si de niste cuvinte..Intel a pus bugete si energii enorme in chipset-ul X38 si noua tehnologie Penryn pe 45nm, iar succesul pare sa fie iminent. Cand ai un Core 2 Extreme QX9650 cu 16MB memorie cache, parca nu-ti mai vine sa iesi din casa..X38 suporta PCI-Express 2.0, ramane doar ca producatorii de carduri video sa treaca pe aceasta interfata grafica pentru o latime de banda mult sporita.

Daca tot avem suport pentru doua placi PCI-Express 16X, atunci de ce sa nu putem stoarce performanta dintr-o configuratie SLI cu doua GeForce 8800 GTX cu 768 MB fiecare? AA, AF si rezolutiile ridicate in cele mai noi jocuri DirectX 10 vor fi piece-of-cake pentru asemenea acceleratoare grafice..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.