Fenomenul UMPC a luat amploare in ultimul timp, aliniindu-se la tendinta actuala de miniaturizare si includere a cat mai multor functii intr-un singur dispozitiv. Coreenii de la Wibrain ne dezvaluie noul lor computer ultra portabil, botezat B1!

Sa tii in maini un asemenea aparat si sa poti face cu el toate operatiunile caracteristice unui computer greoi, asta da minunatie! Sa ai la dispozitie uneltele sistemului de operare Windows XP Home, sa lucrezi cu orice aplicatii, sa navighezi pe internet oricand, cu un ultra portabil de doar 500 de grame, asta mai zicem si noi tehnologie!

Wibrain ne promite disponibilitatea lui B1 pana la sfarsitul acestui an, la un pret momentan necunoscut, dar oricum in jurul sumei de 1000$. Sa vedem principalele inovatii ale lui B1..

Touch screen-ul este usor de folosit, dar nu iubit de toata lumea. Pentru asta, Wibrain a dotat UMPC-ul cu o tastatura QWERTY completa sub forma a doua blocuri de taste, dispuse de o parte si de cealalta a display-ului. Dar ce facem cu utilizatorii de notebook? S-a rezolvat si acest neajuns. In dreapta jos, si-a gasit locul un touchpad generos, cu ajutorul caruia se poate controla mouse pointer-ul identic cu cel prezent in calculatoarele conventionale! Cool job, Wibrain!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.