Daca printre cadourile pentru cei dragi se numara si produse IT&C, aici gasiti citeva recomandari bazate pe raportul calitate-pret

Se apropie sarbatorile de iarna, iar cadourile pentru cei dragi sint o parte importanta a acestora. In cazul in care v-ati gindit la o surpriza electronica, va prezentam citeva sugestii din diferite game de produse: camere video, camere foto, MP3 playere, telefoane mobile sau laptopuri. Toate cu un raport calitate-pret foarte bun si in fruntea plutonului in materie de tehnologie.

In materie de camere foto, una dintre cele mai populare in acest an este modelul FinePix S700 de la Fujifilm. La un pret de 250 de dolari, camera prezinta o serie de caracteristici demne de mentionat. Are 7,1 megapixeli, o durata considerabila de viata a bateriei, comenzi manuale, un zoom optic de 10X si stabilizator de imagine. Se aprinde in mai putin de doua secunde, iar claritatea este buna chiar si la distante foarte mici. Cu patru baterii alcaline, ati putea face circa 475 de fotografii.

La capitolul camere video, un model cu un raport bun calitate-pret este DCR-DVD408 de la Sony. Pretul sau este de circa 630 de dolari si unul dintre avantajele majore este usurinta de folosire. Va permite sa faceti filme de calitate in format 16:9, pe care le puteti viziona pe majoritatea DVD playerelor fara sa aveti nevoie de un computer sau de cunostinte de editare video.

Are un zoom optic de 10X si un ecran tactil LCD de 2,7 inch. Un buton permite intrarea in modul Easy, care opreste majoritatea optiunilor din meniul camerei si o trece complet pe automat, o optiune buna pentru un incepator.

Pentru cei care prefera telefoanele mobile inteligente, BlackBerry Curve 8300 este raspunsul. Este un smartphone de la Research In Motion (RIM), detine o tastatura QWERTY si este un hibrid de telefon mobil-PDA, mult mai orientat catre consumator, cu o camera de doi megapixeli cu blit si un zoom digital 3X. Pretul sau este in jur de 200-250 de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.