Microsoft a anuntat ca utilizatorii Windows Server 2003 si Windows XP au raportat atacuri ce exploateaza o vulnerabilitate necunoscuta pana in prezent, existenta intr-o componenta a sistemului de operare care implementeaza tehnologia de protectie la copiere Macrovision.
Exploatarea vulnerabilitatii prezente in fisierul secdrv.sys ar putea permite escaladarea privilegiilor pe sistemul tinta, anunta Microsoft .

Macrovision a lansat un patch care se poate descarca de pe site-ul sau la adresa http://www.macrovision.com/promolanding/7352.htm , iar Microsoft intentioneaza sa il puna la dispozitia utilizatorilor care folosesc serviciul sau de actualizari automate dupa ce va fi testat. "Suntem la curent cu existenta unui numar limitat de atacuri care folosesc aceasta vulnerabilitate. Microsoft monitorizeaza situatia pentru a informa si asista utilizatorii daca este necesar".


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.