Primul sistem de boxe 5.1 care poate transforma sunetul stereo in sunet surround este acum disponibil si in Romania. Cu o putere totala de 155 de wati RMS, sistemul de boxe Logitech G51 este optimizat sa ofere o experienta de sunet surround de la orice sursa stereo clasica cu doua canale.

sunetul surround este un avantaj competitiv in cadrul jocurilor, dar aproape toata muzica digitala si jocurile legale functioneaza cu un sistem de sunet stereo sau de doua canale.

Folosindu-se insa de tehnologia de sunet surround Matrix, boxele G51 despart semnalul audio in sase canale de sunet, fara sa degradeze calitatea audio. Astfel, chiar daca jocurile sau melodiile stocate in calculator nu ofera sunet audio pentru sase canale, utilizatorii se pot bucura oricum de el. Iar gamerii pot profita de avantajele sunetului surround, spre exemplu la jocurile first-person-shooter, in care ii pot auzi pe dusmani strecurandu-se in spatele lor. Daca se trage asupra lor, vor sti din ce directie vin gloantele.

Modul Gaming Matrix se mandreste cu boxele din spate si subwooferul pentru o experienta mai intensa a jocului - datorita subwooferului exploziile sunand mult mai intens, in timp ce modul Music Matrix sporeste calitatea stereo a muzicii, oferind un sunet surround mult mai natural prin cele cinci boxe.
In plus, boxele G51 dispun de tehnologia Frequency Directed Dual Driver (FDD2), care produce un camp de sunet uniform prin incorporarea a doua drivere pentru fiecare boxa. FDD rezolva suprapunerile de inalta frecventa ce duc la un sunet nedorit, probleme ce in trecut apareau la boxele cu drivere duble.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.