Nu va speriati! Nu este una din cele zece molime inscrise pe tablita lui Moise, soarecii nu vor invada pamantul, sau daca o vor face, se va intampla intr-un format electronic pe care sincer ni-l dorim cu totii.

Cand vine vorba de Logitech, ne gandim automat la periferice de cea mai buna calitate. Iar cand fiecare om are gusturi proprii, compania trebuie sa lanseze mai multe produse pentru a satisface pretentiile fiecaruia. Iata cateva mouse-uri spectaculoase, de la elvetieni:

Cele mai tari mouse-uri de la Logitech!Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse este perfect pentru dreptaci. Degetul mare se aseaza in design-ul potrivit, avand acces la trei butoane programabile. Alte trei se gasesc deasupra, incluzand aici si rotita cauciucata de scroll. Bateria rezista incredibil de mult, trei LED-uri verzi indicand nivelul acumulatorului. Cand doar ultimul ramane aprins, e timpul pentru o incarcare in docking station-ul incorporat. MX1000 foloseste laserul in locul conventionalului LED, fiind mult mai precis si usor de controlat. La 80$ MX1000 este cordless, comfortabil si nu in ultimul rand, aratos!

Cele mai tari mouse-uri de la Logitech!Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse nu este pentru cei cu maini mari. Ideal pentru un notebook, VX Nano are un receiver USB minuscul, de doar 0.3 inch! Logitech afirma ca doua baterii AAA sunt suficiente pentru 6 luni de functionare, asta si pentru ca mouse-ul se opreste automat cand senzorul laser nu depisteaza miscarea. O dotare interesanta a lui VX Nano este rotita scroll, care permite gratie unei frecari mici, un scroll la viteze ridicate, astfel ca o singura invartire a sarit peste 31 de pagini dintr-un total de 300 PDF-uri. O simpla apasare in jos si rotita devine un clasic scroll-wheel! La 70$, mouse-ul poate parea scump, insa are multe de oferit pentru posesorii de notebook-uri.

Cele mai tari mouse-uri de la Logitech!Logitech G5 Laser Mouse a venit de curand. Design-ul ne arata ca elvetienii nu sunt deloc timizi, oferind un model negru cu albastru ce imita “pamantul crapat”. Degetul mare are acces rapid la doua butoane ce se pot dovedi utile in timpul navigarii pe internet, cand functia macro poate fi necesara. Un alt lucru interesant il reprezinta posibilitatea schimbarii on-the-fly a senzitivizatii intre 2000-800-400 dpi, aceasta fiind indicata si de niste LED-uri elegante. Greutatea poate fi schimbata prin adaugarea unor greutati speciale, iar compatibilitatea cu Vista este certificata de producator. La 60$, G5 este ideal pentru mediul office si nu numai.

Cele mai tari mouse-uri de la Logitech!Logitech G9 Laser Mouse are tinta pusa pe segmentul gaming. Ca si G5, sistemul de schimbare a greutatii este prezent, putandu-se modifica felul in care perifericul se simte in mana utilizatorului. DPI-ul atinge valori impresionante de pana la 3200, putand fi schimbat din mers, chiar in timpul unui joc. Rotita scroll are doua moduri de functionare: fie free-spinning pentru navigare rapida printre documente, fie normal spin. Switch-ul nu se face insa prin apasarea pe rotita, ci pe un buton separat. Asta pentru ca in jocuri, apasarea rotitei scroll tine loc unui al treilea buton. Bine gandit, Logitech! La un pret de 99$, G9 nu este tocmai ieftin, insa gamerii care se respecta stiu ca orice sacrificii merita facute pentru a obtine un rezultat pe masura!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.