1.Apple iPhone, desi controversat, ramane numarul unu datorita design-ului mai mult decat elegant, combinat cu functii de comunicatii si multimedia de varf

Display-ul multi touchscreen, accesul la WWW via Wi-Fi, hard drive-ul de 8GB, camera de 2 Mpx si recenta reducere de 200 $ anuntata de Steve Jobs, fac din acest smartphone cel mai dorit gadget din ultimul timp.

Top 10: Gadget-uri must-have!2.Noile playere iPod se bucura de un real succes. Nano este acum dotat cu un display de 2 inch cu rezolutie QVGA ce reda filmele foarte bine, rotita scroll-wheel este ceva mai mica dar la fel de usor de utilizat, iar preturile variaza intre 200$ pentru modelul de 8GB si 150$ pentru Nano de 4GB. Sunt cateva din motivele pentru care noul mezin al clasei iPod merita achizitionat.

Top 10: Gadget-uri must-have!3.Compania Netflix s-a gandit la ceva neexploatat pana acum, si anume inchirierea de filme direct de pe internet. Asa s-a nascut Vudu, o unitate ce se conecteaza la site-uri ce ofera posibilitatea vizionarii filmelor la preturi intre 1 si 4 dolari bucata, sau chiar cumpararea acestora in schimbul a 5, pana la 20 de $. Viitorul suna si se vede bine!

Top 10: Gadget-uri must-have!4.Poate ca nu este dedicata gamerilor hard-core dornici de performante vizuale extraordinare, insa consola Nintendo Wii si-a castigat o multime de fani in toata lumea. Jocurile simpatice si amuzante si controlul folosind accelerometrul si senzorul de miscare, au contribuit decisiv la succesul celei mai indragite console.

Top 10: Gadget-uri must-have!5.Daca e alb, atunci e Apple! Ce se intampla atunci cand e negru? Acelasi stil elegant, configuratie de top cu procesoare Intel Core 2 Duo, posibilitatea de a alege intre Mac OS X si Microsoft Windows XP, preturi intre 1100 si 1500 $. E notebook-ul Apple MacBook Pro.

Top 10: Gadget-uri must-have!6.Sling Media Slingbox A/V este un tv-tunner wireless compatibil cu laptopuri si dispozitive handheld. De ce avem nevoie? Simplu. Un notebook cu Windows Xp sau PDA cu Windows Mobile, un hot-spot wireless si una bucata Slingbox, pentru materiale video de cea mai buna calitate, la un pret de 180$.

Top 10: Gadget-uri must-have!7.Sony nu mai are nevoie de nicio prezentare. Japonezii ne incanta mereu, iar succesul consolei portabile PSP este uimitor. De curand a fost lansata o varianta slim, ce cantareste cu 19% mai putin, si prezinta in plus conector TV-out, timpi de incarcare mai mici si un raspuns mai bun in control. Aparatul de gaming si multimedia este neaparat “one to get”.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.