Traim intr-o lume bazata pe simturi, in care perceptia pur subiectiva a omului nu lasa loc unei gandiri profunde care sa perceapa adevarata valoare a unor obiecte. Vedem ceva care arata bine si suntem pe loc incantati. Gustam placerile materiale in fiecare zi si ne ghidam in principal pe imagine.

Oare vorba veche cum ca “Haina face pe om” mai sta in picioare? Desigur, insa meritul cel mai mare in cazul asta este al croitorului. Ne permitem sa afirmam ca expresia “Gadgetul il face pe om!” este mult mai valabila in ziua de azi!

Fii in tendinte: Cele mai tari gadget-uri!Oakley Split Thump confera un aer discret si elegant, protejand in acelasi timp si impotriva razelor de soare. Cam putin, am putea spune..Dar cand auzim si de un MP3 player cu 512, 1 sau chiar 2 GB memorie incorporat in aceasta trendy pereche de ochelari, parca ne mai creste entuziasmul!

Oakley s-a gandit putin si a facut o smecherie, cele doua casti putand fi demontate atunci cand se doreste doar purtarea ochelarilor! Avantajul lipsei cablurilor ce tind sa se infasoare pretutindeni este clar, Split Thump fiind perfect pentru atletii amatori sau pentru misteriosii care vor sa vada imagini relaxante si sa asculte melodii romantice in acelasi timp..

Fii in tendinte: Cele mai tari gadget-uri!O piesa indispensabila din poseta oricarei domnisoare care se respecta este rujul. Il vedem peste tot, uneori si pe gulerul camasii proprii..Ups! Producatorii de playere MP3 fac orice sa se distinga de concurenta, iar rujul nu putea ramane nefolosit. Well, cand ai 512 MB la discretie, un belt clip pentru atasarea la curea si cablu cu casti in culoarea roz, parca te apropii de lumea buna!

Cele mai tari gadget-uri!Buzunarele adanci pana la nivelul gleznelor iti permit achizitii fabuloase? Atunci nu rata acest T-Mobile Sidekick “tunat” cu aur de 24 de karate si cristale Swarovsky! Surprinzator, este prezent si un kit de curatare pentru valorosul mobil, chiar daca e greu de crezut ca cine are 1.700$ sa dea pe aceasta bijuterie, il va curata singur..Pentru asta merita angajata o menajera..

Fii in tendinte: Cele mai tari gadget-uri!Te lauzi cu niste maini puternice? Atunci sigur ti se potriveste ceasul “Guru”, cu un display de 2 inch ce incorporeaza nu mai putin de 82 de LED-uri, pentru un efect deosebit. Speram ca ceasul hipnotic a fost bine testat, iar cercetatorii nu au gasit niciun efect advers generat de diodele emitatoare de lumina asupra sanatatii purtatorului. Daca LED-urile au inceput sa ne invadeze viata de zi cu zi, ceasurile de ce sa scape? Cool.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.