Daca muzica nu e, nimic nu e! Sony Ericsson cunoaste foarte bine acest lucru.. Noul venit W890i se alatura marii familii Walkman, intarind linia de atac a companiei chiar inainte de sarbatori, cand se stie ca vanzarile ating cote spectaculoase! Pacat ca doar teoretic, deoarece W890 va fi disponibil abia in martie 2008!

Cine nu are Sony Ericsson, sa-si cumpere!Chiar daca esti un singuratic sau iti place sa petreci mult timp cu prietenii, W890 merita oricand locul in buzunarul tau! Integrand noul player 3.0, ultimul in tehnologia Walkman, terminalul ofera acces la player printr-un simplu click, precum si o navigare intuitiva prin toata colectia de muzica.

Majoritatea player-elor MP3 ating cativa giga si te simti inferior cu telefonul tau? Nu-i nimic. Sony Ericsson s-a gandit bine si a incorporat un Memory Stick Micro M2 de 2 GB, suficient pentru cateva sute de melodii. Si cand plictiseala de acestea survine, postul favorit poate oricand fi ascultat gratie modului Radio FM cu RDS!

Cine nu are Sony Ericsson, sa-si cumpere!Design-ul elegant, curbele line si posibilitatea alegerii intre trei culori, Espresso Black, Mocha Brown si Sparking Silver, fac din W890 un accesoriu perfect adaptat stilului tau de viata. Functii sunt cu nemiluita intr-un design subtire, de doar 9.9mm! Buzunarele prea mici nu sunt o problema, deoarece terminalul are dimensiuni de 104 x 46.5 x 9.9mm si o greutate cat a unui fulg: 78 de grame.

Pozele nu trebuie sa constituie atuul unui telefon Walkman, insa Sony Ericsson a gasit spatiu si pentru un obiectiv de 3.2 megapixeli, cu zoom digital 3.2X! O camera aditionala VGA pentru video apeluri nu a fost uitata, beneficiind de viteza retelei UMTS. Auto-focus si blitul lipsesc totusi..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.