IT&C 9 Noiembrie 2007 02:13
Terminalul Apple iPhone va fi lansat oficial pe piata europeana, astazi, in Germania, prin operatorul T-Mobile, si in Marea Britanie, prin reteaua O2.

Apple iPhone va fi lansat astazi in Germania si Marea Britanie Terminalul Apple a fost lansat pentru prima data in Statele Unite, in data de 29 iunie, iar de atunci s-au comercializat peste 1,4 milioane de exemplare. In Statele Unite telefonul Apple iPhone se comercializeaza exlusiv prin operatorul AT&T Inc. Apple iPhone se comercializeaza si in Romania, incepand cu 5 octombrie, dar nu printr-o retea unica. Telefonul se gaseste la mai multe magazine online, cu preturi care se invart in jurul valorii de 600 de euro, fara TVA.

Imediat dupa ce compania clujeana Arobs Transilvania Software a anuntat ca importa iPhone in Romania, Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S.), importatorul si distribuitorul oficial al produselor Apple in la noi in tara, a sesizat Apple Europa cu privire la comercializarea in Romania pe cale neoficiala a telefonului. Pana in prezent Apple Europa nu a adoptat nicio pozitie oficiala fata de cele sesizate de I.R.I.S.

In Marea Britanie Apple iPhone va fi disponibil la un pret de 269 de lire (circa 385 euro, echivalentul a 566 de dolari). In Germania telefonul va costa 399 de euro (echivalentul a 587 dolari). La lansare, in Statele Unite, Apple iPhone costa 599 de dolari (407 euro), dar pretul aparatului s-a redus pana la 399 de dolari (271 euro)

Urmatoarea tara din Europa in care va incepe comercializarea Apple iPhone este Franta, pe 29 noiembrie, prin operatorul Orange.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.