IT&C 8 Noiembrie 2007 01:09
Entuziastii, utilizatorii rezidentiali, dar si firmele mici au la dispozitie o centrala telefonica software gratuita care poate suporta pana la zece extensii telefonice
Dezvoltatorii aplicatiei vor sa incurajeze utilizatorii sa migreze de la centralele telefonice clasice la tehnologia VoIP (telefonie prin Internet), fara ca aceasta decizie sa-i afecteze financiar, ei fiind astfel in masura sa testeze gratuit avantajele acestei tehnologii care ia tot mai mult avant.

Sistemul, numit 4PSA VoipNow Express, include functiile avansate ale unei centrale telefonice software, precum rutarea inteligenta a apelurilor in functie de costuri, interconectarea cu liniile telefonice traditionale, ierarhizarea nivelurilor de acces, conferintele telefonice, mesageria vocala, managementul faxurilor, inregistrarea convorbirilor etc. De asemenea, este inclus si un sistem de autoconfigurare a terminalelor, ceea ce faciliteaza instalarea telefoanelor SIP de catre utilizatori fara cunostinte in domeniu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.