IT&C 8 Noiembrie 2007 00:42
Peste 58 de milioane de oameni vor fi abonati ai serviciilor video pe mobil in 2010. Anul acesta, veniturile obtinute din aceasta industrie sunt de trei ori mai mari decat in 2006, cresterea medie anuala pana in 2010 fiind estimata la 135%
Pana in 2010 vanzarile de telefoane mobile care au incorporate capabilitati video vor atinge 125 de miliarde de dolari, fata de 58 de miliarde, nivelul anului 2006, potrivit unui studiu al companiei Infonetics Research. Acelasi studiu preconizeaza o crestere spectaculoasa si in ceea ce priveste numarul de abonati ai serviciilor video mobile, numar care va ajunge in 2010 la 58,6 milioane, de la doar cateva milioane existenti anul trecut. Principalele argumente pentru o astfel de crestere sunt reprezentate de dispozitivele tot mai puternice si mai eficiente care apar pe piata, dar si de tranzitia de la semnalul tv analogic la cel digital. Jocurile Olimpice de anul viitor de la Beijing constituie un argument in plus pentru lansarea acestui tip de servicii pana la debutul acestui eveniment.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.