IT&C 5 Noiembrie 2007 02:52
Violenta excesiva, aceasta este caracteristica pe care o cauta cel mai des la un joc tinerii cu varste peste 14 ani. in general, acestia sunt cel mai atrasi de shootere deoarece sunt destul de violente, cele de strategie atragand mai mult prin grafica lor.
De la lansarea in Romania, The Prince of Persia, Tom Clancy Splinter Cell “Double Agent”, Heroes of Might and Magic V, au reusit sa atraga destui clienti cat sa urce in topurile celor mai bine cotate jocuri, fiecare pe segmentul sau.

La acelasi capitole fruntase sunt jocuri precum World of Warcraft, Need for Speed, FIFA 2007 sau jocuri mai nou lansate precum Harry Potter si Ordinul Phoenix. Preturile difera, in general un joc nou pentru PC apare la un pret de aproximativ 120-130 lei, iar cel pentru console intre 150-230 lei. insa dupa 6-8 luni de la lansare, acestea incep sa scada cu pana la 30-50%. Specialistii de la Ubisoft (firma specializata in jocuri) au intocmit top 3 al celor mai vandute jocuri din Romania. Clasamentul coincide cu cel al magazinelor care vand astfel de produse. Fiecare dintre cele trei “vedete” are atat puncte “tari” cat si puncte “slabe”


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.