IT&C 1 Noiembrie 2007 01:10
Dupa Telemobil si Vodafone, Orange lanseaza servicii de telefonie fixa, dar vine si cu o noua provocare pentru competitie: face up-grade HSDPA la 7,2Mbs
Cand se vorbeste azi de un operator serios, trebuie sa vedem ce fel de servicii integrate furnizeaza: de la servicii de cablu tv s-a ajuns la internet si telefonie mobila, iar mobilii ofera acum si telefonie fixa si internet. Fireste, la seriozitate intra si relatiile cu clientii, dar subiectul zilei este legat de “servicii si tehnologii”.

Net si telefon fix. Noutatile vin de la Orange, care a lansat ieri un serviciu integrat de telefonie fixa si acces la internet de mare viteza, atat pentru clienti persoane fizice, cat si pentru companii. “Home&Office Pack” este disponibil prin intermediul unei cartele SIM si al unui dispozitiv HSDPA si permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin tehnologia WiFi, cat si prin cablu, pentru unul sau mai multe computere. Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374, iar convorbirile intre un numar de mobil Orange catre unul de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Pentru apeluri catre retele fixe nationale, tariful este de 0.03euro/min, iar catre alte retele mobile 0,09euro/min. In ceea ce priveste interconectarea cu Romtelecom, se poarta negocieri, existand acum doar un acord. Terminalul Huawei se acorda gratuit pentru un abonament de 24 luni si asigura comunicatii optime pe o raza de 30 de metri. Clientii care vor achizitiona acest serviciu trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare va costa 5 euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.