Panasonic Romania se asteapta ca vanzarile de plasme sa creasca de doua-trei ori in sezonul de iarna fata de 2006, potrivit lui Bogdan Gheorghiu, manager de marketing al companiei, dupa ce la finele anului trecut se situa pe pozitia a doua cu 20% cota de piata, dupa Sony

Panasonic: Sarbatorile din iarna ne vor tripla vanzarile de plasme Panasonic Romania a atins, in perioada ianuarie-august 2007, o cota de 32% din piata autohtona a plasmelor si estimeaza o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro pentru anul in curs.

Numarul de plasme vandute de Panasonic Romania in 2006 s-a ridicat la 16.000 de unitati, iar pentru anul 2007, vanzarile de plasme si LCD-uri se vor cifra intre 150.000-180.000 de unitati, a declarat Gheorghiu.

La sfarsitul lunii august, Panasonic era lider in Romania la vanzarea de ecrane cu plasma cuo cota de 32% din piata autohtona a plasmelor si, pentru anul in curs, estimeaza o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro , a spus Bogdan Gheorghiu.

Stiri din plugin

Wacom Cintiq 12WX: Tableta grafica cu LCD incorporat!

Epson Desktops: Credeati ca Epson face doar imprimante?

In Japonia, Epson a lansat de curand sisteme desktop si notebook pentru clasa business.

Panasonic, principala marca sub care este cunoscut concernul Matsushita Electric Industrial a lansat o noua serie de plasme si LCD-uri full-HD. Noua gama include modelele cu plasma: TH-65PY700, TH-58PY700, TH-50PY70, TH-42PY70 si LCD full-HD TX-37LZ70.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.