Microsoft, HP si Banca Transilvania au lansat un serviciu de consultanta online adresat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), care poate fi accesat gratuit de catre orice IMM si apoi este directionat catre un consultant specializat in accesarea fondurilor europene
Microsoft, HP si BT lanseaza un program de consultanta pentru IMM-uri Programul, denumit European Union Grant Advisor (EUGA) a fost implementat in 23 de tari si reprezinta o baza de date completa de finantari pentru IMM-uri si un instrument de mediere intre acestea si programele publice de finantare ale UE. Baza de date contine liste complexe de programe de finantare si subventii corelate cu investitiile in tehnologia informatiilor si comunicatiilor (ICT).

Partenerii implicati in acest proiect - Microsoft Romania, Hewlett-Packard si Banca Transilvania - au pus la dispozitia intreprinzatorilor mici si mijlocii o baza de date completa de surse de finantare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.