Compania japoneza Sharp a proiectat cel mai subtire ecran cu cristale lichide (LCD) cu o grosime de 0,68 milimetri, depasind recordul stabilit de compania AU Optronics care a proiectat un ecran similar cu un milimetru mai gros

Compania cu sediul in Osaka intentioneaza sa inceapa producerea pentru comercializarea ecranelor de 2,2 inchi dupa luna aprilie a anului 2008, in special pentru telefoane mobile si camere digitale.

"Pretul ecranului va fi similar cu al celor deja existente", au declarat reprezentantii companiei. Ecranele de mica grosime ajuta producatorii sa proiecteze telefoane mobile si camere digitale mai usoare si mai subtiri.

Compania Sharp, al treilea producator mondial in industria televizoarelor LCD, dupa Samsung Electronics Co Ltd si Sony Corp, a estimat un profit operational de 190 de miliarde de yeni pentru intreg anul pana in martie 2008, fiind asteptate imbunatatiri atat in ceea ce priveste eficienta productiei companiei in fabricile de televizoare LCD din Polonia si Mexic cat si a rezervele de silicon pentru producerea de celule solare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.