Satul de fraudele privind decodarea smartphone-ului iPhone si setarea acestuia cu diferite aplicatii, Steve Jobs a decis, cel putin partial, sa lase mana libera soft-istilor in crearea aplicatiilor potrivite gadget-ului Apple, relateaza International Herald Tribune
Apple da cale libera dezvoltatorilor de software pentru iPhone Daca pana acum inventia Apple a fost asaltata de hackeri si programatori de software, compania blamand atacurile externe asupra iPhone-ului, Apple si-a schimbat politica recent, optand pentru incurajarea dezvoltatorilor independent de software in crearea aplicatiilor utile pentru iPhone.

Mai mult, incepand din februarie anul viitor, Apple va pune la dispozitia acestora un tool kit care sa ajute in dezvoltarea jocurilor online pentru mobil, a sistemelor online de navigare si a facilitatilor audio-video. In urma cu cateva saptamani, Apple lansase o aplicatie menita sa elimine toate programele create de IT-istii pasionati de software, programe care cauzau probleme tehnice smartphone-ului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.