Trendul pietei de laptop-uri este evident: toata lumea tinde catre aparate mai usoare, cu un ecran mai mic si care sa incorporeze un procesor puternic si solutii diverse de conectivitate.
Prin modelul XPS M1330, compania DELL incearca sa impuna inca o regula: designul conteaza!
Va sfatuim sa alegeti sistemul Windows Vista numai in cazul in care optati pentru un XPS M1330 cu o memorie de cel putin 2 GB.

Mic, ultraportabil si cu Wi-Fi incorporat, DELL XPS M1330 incearca sa cucereasca atat
clientii obisnuiti, cat si pe cei din mediul de afaceri. Majoritatea utilizatorilor se asteapta ca o data cu reducerea dimensiunilor sa se faca "economie" si in ceea ce priveste calitatile hardware ale aparatului. In cazul lui M1330 nu credem ca poate fi vorba de asa ceva, daca ne uitam la specificatiile sale tehnice - procesor Intel Core 2 Duo cu o frecventa de la 1,5 GHz pana la 2,2 GHz si o memorie de 1 GB SDRAM. Cumparatorul are posibilitatea de a solicita, la cumparare sau dupa aceea, suplimentarea memoriei, laptop-ul in cauza putand sustine pana la 4 GB memorie. La capitolul grafica, aparatul vine dotat cu o placa integrata produsa de Intel, dar noi va recomandam sa alegeti varianta "optionala", care consta in inlocuirea acesteia cu o placa NVIDIA GeForce 8400M GS cu o memorie de 128 MB.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.