Pana la sfarsitul anului, producatorii de jocuri video vor lansa 86 de noi titluri pentru Wii, 47 pentru consola Xbox360 a Microsoft si 38 pentru dispozitivul celor de la Sony, PlayStation 3
Compania Screen Digest a lansat un nou serviciu util industriei jocurilor video, intitulat Games Bulletin, care furnizeaza date demografice legate de publicul jocurilor video pe 256 de biti si estimari ale tendintelor pietei de profil. Primul volum se concentreaza asupra ultimului trimestru al acestui an, perioada in care se va manifesta un interes accentuat al producatorilor de jocuri pentru consola celor de la Nintendo, Wii.
86 de titluri dedicate acestei console sunt programate pentru lansare in ultima parte a lui 2007, fata de 47 destinate celei a Microsoft, Xbox 360, si 38 pentru PlayStation 3 a celor de la Sony. Interesul producatorilor pentru Wii este explicat prin costurile reduse de dezvoltare a jocurilor pentru aceasta si a transferului destul de facil al resurselor de dezvoltare pe aceasta platforma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.