Serviciul VoIP lansat de Zapp foloseste partial Internetul si permite apeluri PC-mobil gratis si mobil-PC nelimitat, cu 5 dolari pe luna
Zapp lanseaza un serviciu de voce unic, de tipul VoIP (Voice over Internet Protocol), care va permite utilizatorilor Zapp sa primeasca si sa efectueze apeluri nelimitate, direct de pe telefonul mobil sau fix, oriunde in lume, precizeaza un comunicat al companiei. Serviciul, denumit Zapp Global Free, foloseste partial Internetul si permite initierea si realizarea de apeluri intre un PC si mobil sau de pe mobil catre PC. Noul serviciu Zapp se adreseaza in special utilizatorilor care doresc sa comunice cit mai frecvent cu persoane ce locuiesc in strainatate, spune compania.

„Cu Global Free, utilizatorul Zapp beneficiaza de un numar nelimitat de apeluri de acest tip, pe cind familia, prietenii si asociatii lor din strainatate vor suna in Romania gratuit. Faptul ca acest serviciu este disponibil direct pe telefonul mobil sau pe terminalul FixTel, fara a necesita instalarea unui software, iar aplicatia de Internet poate fi descarcata gratuit de la adresa www.zappglobalfree.ro, face ca acest serviciu sa fie unul foarte usor de folosit de catre orice persoana“, precizeaza comunicatul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.