Sony Vaio VGN-TZ11XN/B este o capodopera a mobilitatii, avand o structura high-tech din fibra de carbon si cantarind doar 1,19 kg, incluzand bateria. Acesta este un laptop creat pentru a calatori, cu un ecran plat de 11,1”, subtire ca lama, si o placa de baza de marimea unei carti postale. Chiar si marimea incarcatorului sau a fost redusa cu peste 25%, pana la 120 cc.
In ciuda marimii sale, TZ11XN/B este un laptop puternic, dotat cu un procesor Intel Core 2 Duo U7500, care accepta tehnologia avansata Intel SpeedStep, si cu un Chipset Mobile Intel 945GMS Express. La capitolul memorie, TZ11XN/B dispune de o memorie DDR2 de 2 GB, din care memoria totala disponibila pentru grafica este de 256 MB. Cu seria TZ, divertismentul capata o noua viata, TZ11XN/B are un ecran XWGA de 11.1”, cu un aspect 16:9 (panoramic) si cea mai recenta tehnologie LCD X-black, cu pana la 72% fidelitate coloristica, pentru imagini naturale. Te poti bucura de asemenea de rafinamentul video si de rapida performanta 3D, date de acceleratorul Intel Graphics Media Accelerator 950. Iar datorita tehnologiei LED si a platformei cu tensiune ultrascazuta, durata de activitate a bateriei este de pana la 7,5 ore.

Mai mult, pentru o securitate marita, Sony Vaio TZ11XN/B are inclus un sistem de recunoastere a amprentei digitale si tehnologie de criptare a hardware-ului cu ajutorul Trusted Platform Module (TPM).


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.