IT&C 5 Octombrie 2007 01:51
Centro este primul smartphone mai accesibil destinat segmentului consumer
Pentru prima data dupa patru ani, Palm a publicat rezultate financiare care prefigureaza o pierdere. In cea mai mare parte, problemele au fost cauzate de lansarea iPhone, Palm fiind ignorat in aceste zile. si, de vreme ce o alegere intre un Treo si un iPhone a devenit, in egala masura, o decizie de 400 de dolari, Palm contracareaza cu un smartphone de 100 de dolari, numit Centro.

Noul centro este disponibil in doua modele de culori diferite: unul rosu si unul in varianta onix (negru), fiind dotat cu o serie de
feature-uri multimedia care-l pot face de invidiat, chiar si in comparatie cu telefoane de trei ori mai scumpe. Aparatul include un display de tip touchscreen, cu diagonala destul de generoasa de 2.2 inch, care suporta o rezolutie de 320 x 320 pixeli, ofera acces EVDO si compatibilitate Sprint TV. si, foarte important, spre deosebire de mult mai costisitorul iPhone, ofera acces 3G la viteze mari.
De asemenea, terminalul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, un MP3 player compatibil (PocketTunes Playforsure), push e-mail (inclusiv Microsoft Exchange) si servicii e-mail POP3 prin Gmail. De asemenea, noul telefon de la Palm va oferi atat servicii TV Live de la Sprint, cat si acces rapid la site-uri Web precum YouTube, Yelp sau Google Maps.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.