IT&C 1 Octombrie 2007 00:37
Potrivit sondajelor realizate printre internauti, se pare ca persoanele care utilizeaza internetul, trec din ce in ce mai rar pe la Biserica. Doar aproximativ o treime dintre cei care navigheaza pe internet merg la Biserica in mod frecvent
Restul de doua treimi viziteaza acest spatiu sacru cel mult o data pe luna in timp ce 21% merg la Biserica cel mult o data pe an sau deloc.
Potrivit unui sondaj realiat de www.atitudinea.ro, mai mult de jumatate dintre utilizatorii de internet merg la Biserica de maxim cateva ori pe an. Dintre acestia, 34% merg de cateva ori pe an, 9% merg la Biserica o data pe an, iar 12% nu merg deloc. Persoanele participante la sondaj care mai pastreaza inca legatura cu spatiul religios reprezinta 38% dintre respondenti, acestia declarand ca merg la Biserica cel putin o data pe saptamana.
Sondajul a fost realizat pentru a urmari in ce masura persoanele care utilizeaza internetul mai frecventeaza si spatiul Bisericii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.