Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a selectat companiile Orange, Societatea Nationala de Radiocomunicatii si Vodafone pentru instalarea de telecentre in 130 de localitati din mediul rural
Orange Romania va instala 42 de telecentre in localitati din 18 judete, SNR va instala 54 de telecentre in localitati din 23 judete, iar Vodafone Romania a fost desemnata sa instaleze 34 de telecentre in localitati din 17 judete. Licitatia a fost organizata pentru 131 de localitati, dar pentru satul Valea Mare din comuna Band, judetul Mures, nu a fost desemnat nici un castigator, intrucat nici unul dintre solicitantii calificati nu a depus oferta pentru aceasta localitate, se mai arata in comunicat. In comuna Band s-a implementat sistemul PLC (Power Line Communications) pe vremea ministrului Nagy. Este vorba de furnizarea de servicii de comunicatii electronice, avand ca suport de transmisie semnalul util al retelelor de tensiune electrica de joasa si medie tensiune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.