Microsoft Corp negociaza cumpararea a cinci procente din actiunile Facebook intr-o afacere care ar putea evalua compania de socializare online la circa 10 miliarde de dolari, informeaza Wall Street Journal

Afacerea incheiata ar putea facilita accesul gigantului Microsoft catre utilizatorii mai tineri si ar apropia Facebook de unul dintre cei mai importanti producatori de software la nivel mondial intr-un moment in care dezvoltarea site-ului este influentata foarte mult de aplicatiile create pentru retea de catre dezvoltatorii independenti.

Citand surse familiare cu negocierile, Wall Street Journal anunta ca Microsoft intentioneaza sa cumpere pana la cinci procente din actiunile Facebook pentru o suma cuprinsa intre 300 si 500 milioane de dolari.

Cotidianul sustine ca Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a estimat ca valoarea companiei sale sa fie estimata la 15 miliarde de dolari si este foarte posibil sa ridice suma pana la 500 milioane de dolari bani lichizi, suma necesara pentru extinderea operatiunilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.