Dupa doi ani de dezvoltare – in mare parte prin contributia utilizatorilor si teste intreprinse in peste 25.000 de organizatii din toata lumea, Lotus Notes si Lotus Domino 8 de la IBM (pachet similar cu Micosoft Office) sunt acum disponibile gratuit si in Romania
De la inceput trebuie spus ca, daca pana acum versiunile Lotusului erau considerate cam monotone si mohorate, acum pe ecranul calculatorului apare o fereastra mult mai prietenoasa si mai comerciala, o contributie masiva la aceasta aparitie avand-o utilizatorii romani. "Majoritatea covarsitoare a acelora cu care am intrat in dialog si-au exprimat preferinta pentru asezarea 'in pagina>> in mod traditional, asa cum sunt obisnuiti din lucrul cu aplicatiile Microsoft, a aratat Dorin Boabes, tehnic sales la IBM Romania. Pana acum, Lotus aparea cu o asezare orizontala, dar romanii au castigat si si-au impus punctul de vedere: IBM a acceptat si a dezvoltat solutiile cu preview pe dreapta".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.