Aflati ce programe puteti descarca de pe Internet pentru a va personaliza sistemul de operare

Cum puteti face pentru a scoate cit se poate de mult din Windows Vista? Deocamdata, nu exista foarte multe programe care sa va permita acest lucru, sistemul de operare fiind unul relativ tinar. Cu toate acestea, puteti sa recurgeti la citeva astfel de aplicatii, recomandate de publicatia “PC World”. Unele sint gratuite, altele costa, insa toate fac acelasi lucru: va personalizeaza sistemul de operare si imbunatatesc experienta Windows Vista.

Sistemul de operare poate sa arate in orice fel doriti

Daca doriti sa imbunatatiti performantele Vista, atunci una dintre solutii este Vista Smoker Pro. Acesta este creat pentru a va permite sa alegeti cum ruleaza Vista, daca doriti performanta crescuta in jocuri sau mai multa memorie, eliberata de serviciile inutile. Puteti schimba si comportamentul User Account Control (UAC).

Un alt tweaker (program care va permite modificarea sistemului de operare) este Mz Vista Force, cu care puteti accelera performanta sau puteti creste viteza de navigare pe Internet. Permite si filtrarea programelor care pornesc o data cu Vista sau reglarea fina a Windows Media Player sau Explorer. Este gratuit si ofera multe ajustari de finete ale sistemului.

Lite este un program inteligent gratuit care va ajuta sa scapati de componente din Vista, in mod normal de neatins. Face multe lucruri, inclusiv pornirea interfetei Aero chiar si cind configuratia hardware, spune ca este imposibil.

Daca nu doriti sa vedeti aceeasi imagine in timp ce sistemul de operare se incarca, o puteti schimba cu Vista Boot Logo Generator. Imaginile trebuie sa fie de 1024x768 pixeli sau de 800x600 pixeli si in format bmp.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.