Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, in sedinta de astazi, licenta audiovizuala pentru transmisia prin satelit a posturilor de televiziune Crime+, Poen!, Series+ si Reflektor, care apartin societatii IKO Romania SRL.

Cele patru posturi vor difuza filme in proportie de 85%, potrivit dosarului de licenta care a fost depus la CNA. Reprezentantii societatii IKO Romania au afirmat, in sedinta CNA, ca postul Crime+ va difuza filme cu detectivi, filme politiste si documentare despre crime, canalul Poen! va transmite filme de comedie, postul Series+ va difuza filme politiste, de aventura si drama, iar Reflektor va transmiste documentare si reportaje despre viata starurilor, informeaza NewsIn.

"Investitia noastra s-a ridicat deja la cateva milioane de euro si vom mai investi inca 3 milioane de euro pentru cele patru canale. Avem deja semnate contracte cu mai multe case de filme si cu marii operatori de cablu din tara", a explicat, in sedinta CNA, unul dintre reprezentantii IKO Romania.

Societatea IKO Romania mai detine licentele audiovizuale ale posturilor Cool TV, Film +, Sport Klub si Doku Klub. Actionarii societatii sunt Enyedi Andras (80%) si IKO Production Media Szolgaltato Kft Ungaria (20%).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.