Dupa primele sase luni din 2006, pentru unii producatori de laptopuri vanzarile locale au crescut cu peste 140%. Cel mai important mediu de afaceri ramane cel al IMM-urilor
Primul an al integrarii se arata profitabil pentru industria IT&C. Astfel ca, la jumatatea anului, unii jucatori de pe piata raporteaza cresteri ale vanzarilor de peste 100% la unele tipuri de produse, comparativ cu primele luni din 2006. Pentru Dell Romania, vanzarile de laptopuri au crescut cu 144%, respectiv 27.000 de unitati, a declarat ieri Dragos Mateescu, directorul general al filialei locale. Vanzarile totale de computere, in care sunt incluse PC-uri, laptopuri si servere, au crescut cu 87,8% la 27.800 de unitati, fata de perioada similara din 2006, au aratat reprezentantii companiei, citand o analiza IDC. Oficialul Dell Romania a adaugat ca firma era clasata, in trimestrul doi al anului, pe locul doi pe piata PC-urilor, din punct de vedere valoric, cu o cota de 13,6%, iar ponderea unitatilor vandute era de 8,2%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.